fredag 14 januari 2011

Det går sakta framåt!


Nu har jag kommit igång med min stickning. Tunt garn och tunna stickor gör att det går sakta framåt, men framåt går det i alla fall :) Det är sockar som är på gång, som tur är. Det skulle kännas väldigt långt att sticka ett stort plagg med samma garn och stickor! Säkerhetsnålarna som sitter på mudden använder jag som mönstermarkörer, inte så vackra men de fungerar bra!

Det var spännande att börja sticka med så tunna trästickor, men det går bra. Jag har lika tunna metallstickor i min samling som använts tidigare och de är böjda efter hur jag håller stickan. Jag stickar normalhårt och håller inte särskilt hårt i stickorna, men efter flitigt användande formar de sig i alla fall.Jag hoppas ni får en bra dag och en trevlig helg!
Kramar!
Elisabeth

4 kommentarer:

 1. Smart med säkerhetsnålarna.

  SvaraRadera
 2. Fin blogg du har! Håller med dig att visst är det roligt att variera sig lite att hålla på med lite olika hantverk/ i olika perioder.

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Du har inte synts i min blogglista så därför har jag missat att du skrivit! Nu är du med igen!!!
  Visst är de tunna, de små "godingarna"?
  Kram Maja

  SvaraRadera
 4. God morgon Maja!
  Stickorna är 2,25 mm "tjocka". Det går riktigt bra att sticka med dem :) Första sockan är klar och jag har kommit en bit på den andra. Bild kommer när paret är komplett.

  Kramar!
  Elisabeth

  SvaraRadera